loading...

Planeta Nibiru exista si va aduce sfarsitul lumii


Planeta Nibiru exista si va aduce sfarsitul lumii


Acum mai bine de 30 de ani a fost descoperită Planeta X, de satelitul IRAS, aparținând NASA. Specialiștii i-au dat și un nume, Nibiru. Oficial, planeta a fost descoperită în anul 1983, dar vechile civilizații aveau cunoștință de ea.

Sumerienii au numit-o Nibiru, după zeul lor principal. În anul 1976, cercetătorul Zacharia Sitching deschide subiectul asupra acestei planete. Mulți astronomi l-au contestat și l-au acuzat că spusele sale sunt fantasmagorii.

Spiritele s-au calmat, în anul 1983, când NASA a comunicat că această planetă există. În anul 1983, ziarul The New York Times scria că două planete, Uranus și Neptun sunt perturbate de o forță gravitațională care a creat iregularități pe orbitele celor două planete. Este vorba despre o forță puternică și invizibilă.

Articolul prezenta că NASA a lansat un satelit infraroșu în orbita polară, la o altitudine de 560 de mile.
Satelitul avea drept scop cercetarea tuturor surselor de lumină care sunt invizibile ochiului uman și sunt absorbite de atmosferă.


Trecuseră mulți ani de când omenirea nu mai făcuse o descoperire importantă în Univers. În anul 1930, fusese descoperită cea de a noua planetă, Pluton. Cronologic vorbind, Uranus a fost descoperit în anul 1781, a urmat Neptun, în anul 1840.

S-a presupus că iregularitățile orbitei planetei Uranus sunt cauzate de planeta Neptun. În secolul al XIX-lea, doi astronomi au constatat că un corp trans-neptunian este cauza acestor iregularități orbitale și că planeta Neptun nu ar fi cauza.

Mult mai târziu, astronomii au căzut de acord că această planetă Nibiru este cauza perturbațiilor produse pe Uranus și Neptun. Este de cinci ori mai mare ca Terra și se află sub influența gravitațională a Soarelui.

Se crede că Nibiru are patru corpuri cerești, în jurul său, care sunt lunile planetei. Aceste corpuri determină vânturi foarte puternice pe suprafața planetei. Spre satisfacția cercetătorilor, satelitul IRAS a detectat încă nouă planete necunoscute. Rămâne ca NASA să prezinte informații cu privire la această descoperire.


Ceea ce a fost dat publicității a făcut referire la faptul că s-au descoperit urme gravitaționale ale unor planete care se află la periferia sistemului nostru solar.

Author:

Facebook Comment